Aanbod

Jouw keuze voor persoonlijke ontwikkelingshutterstock_198298652 ontkiemend plantje

CoFocus richt zich specifiek op individuele coaching met werkgerelateerde vraagstukken. Dit is waar CoFocus de meeste ervaring in heeft en het sterkst in is. Wat heeft jouw voorkeur?

Lite Coaching

Kort coaching traject of sparren op niveau. Hier gaat het om vraagstukken die jou bezighouden maar jou niet al te veel energie kosten. Dit onderdeel bestaat uit een intakegesprek en 4 coaching gesprekken.

ContractCoaching

Intensievere coaching traject voor nieuw gewenst gedrag. Het coachingscontract is in dit traject een belangrijk onderdeel. Hierin staat onder andere beschreven de gewenste resultaten, werkwijze en voortgang en afstemming. Er wordt bij voorkeur met de organisatie afgestemd (leidinggevende). Dan komt de win-win situatie, die CoFocus beoogt, goed tot zijn recht: Persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei!

Om de voortgang goed te kunnen volgen, vindt met regelmaat een evaluatie plaats. Deze wordt in overleg ingepland na een blok van 4 tot 6 gesprekken.  De kosten zijn afhankelijk van de coachvraag, het aantal daadwerkelijke gesprekken en de afstemming met de organisatie.

Je kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen.