Maak kennis

CoFocus is onstaan vanuit een brede achtergrond en passie

012Welkom op mijn site! Mijn naam is Sasi The. Ik heb CoFocus Coaching in 2014 opgericht. Doordat ik veel positieve feedback ontving, heb ik besloten als coach binnen organisaties verder te gaan. Mijn voorkeur ligt in werkgerelateerde vraagstukken.

Ik ben als econome afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na mijn studie was ik onder andere werkzaam als kwaliteitszorg coördinator (zie ook mijn LinkedIn profiel). In die periode leerde ik organisaties doorlichten en auditgesprekken voeren.  Dat was het begin van mijn passie om meer met mensen te werken en hen vooruit te helpen in hun ambities. Ik beschik over de recente kennis op het gebied van NLP en Coaching. Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring als vrijwillige instructeur van de Taoïst Tai Chi Society, een internationale vrijwilligers organisatie die in 26 landen actief is. De Taoïstisch Tai Chi interne kunsten zijn een geweldige manier om je kwaliteit van leven op meerdere niveaus te verbeteren. Door het beoefenen van tai chi ben ik milder geworden, heb ik meer geduld en kan ik meer loslaten.

Het coachvak en het instructeurschap zijn mijn passie. Ik zie mensen opbloeien en hun zelfvertrouwen toenemen. Ik zie dat ze eigen keuzes durven maken. Het maakt mij het meeste blij als ik zie hoe tevreden ze zijn met zichzelf en (weer) plezier hebben in wat ze ondernemen.

Doortastende stijl

Ik ben sterk in doorvragen tot de kern en aansturen op acties. Mensen ervaren mij als een zuivere waarnemer. Mijn gestructureerde aanpak, analytische inslag en doorpakken kenmerken mijn stijl van coachen.

Het draait bij mij om wederzijds respect, gelijkwaardigheid, vertrouwen en commitment. Vertrouwen is de basis van een goede coachingsrelatie. Mijn coaching traject begint daarom altijd met een intakegesprek. Afspraken worden gemaakt over de coachvraag (inhoud), gewenste resultaten, wederzijdse verwachtingen, werkwijze en organisatie.

In het vervolgtraject hanteer ik verschillende modellen en technieken, zowel van coaching als NLP. Deze communicatietechniek kijkt vooral naar de wijze waarop we informatie opslaan en onze gedachten weergeven en welk effect dat heeft op ons gedrag. De focus is positief, ontwikkelingsgericht en praktijkgericht: wat gaat de gecoachte doen?

Empathisch en integer

Mensen typeren mij als empathisch, sociaal, integer en inspirerend. Mijn positieve instelling houdt mij nieuwsgierig en leergierig. Ik ben op mijn best als ik nieuwe ervaringen mag opdoen en nieuwe mensen ontmoet.

Opleidingen van relevantie tot coach

  • Coach (NOBCO/EMCC EQA-accreditatie op Foundation niveau)
  • NLP Master
  • Auditor (EFQM / INK)