Win-Win

Persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei!lotus 1903a0d9-4a3c-4fd6-ac3c-02b45f0eb8b3

Omdat werk en privé steeds meer in elkaar overvloeien, worden ontwikkeling en geluk op de werkvloer vaker gekoppeld aan ontwikkeling en geluk op andere terreinen van het leven. Er komt meer aandacht voor, want bedrijven met gelukkige medewerkers presteren beter.

Met CoFocus bereik je meer balans in je privé leven en betere prestaties op je werk. CoFocus helpt je met coaching op maat, door je te richten op wat voor jou persoonlijk belangrijk is. En wat binnen jouw zakelijke omgeving van grote toegevoegde waarde is.

Samen met CoFocus creëren wij een win-win situatie voor een betere balans tussen
werk en privé, hoofd en lichaam.

Samen aan de slag

Voor CoFocus is coaching een middel om vanuit een (gezamenlijke) focus, evenwichtige keuzes te maken en tegelijkertijd jezelf te blijven in de hectiek van werk en gezin. Coaching creëert ruimte in hoofd, gevoel en handelen. Het maakt mogelijk stappen te maken in een richting, die je eerst niet voor mogelijk hield maar waar jijzelf en je bedrijf profijt van hebben.

Duurzaam resultaat

CoFocus Coaching heeft de afgelopen jaren mensen als jij geholpen met vragen gerelateerd aan hun werk. In essentie gaat het om de vraag: ‘Hoe kan ik zijn zoals ik wil en congruent zijn met mijn gevoel?’

Jouw wil om te veranderen is essentieel voor duurzaam resultaat. Door jezelf goed te leren kennen, door te luisteren naar de signalen die jouw lichaam en geest afgeven en door jezelf te accepteren, kom je zelf aan het roer te staan. Je ontdekt wat je zelf wilt en wat je kan. In een korte periode boek je al resultaat.

  • Je zult merken dat je beter gaat functioneren en dat je je prettiger gaat voelen.
  • Je staat doelgerichter in het leven, je kan doelen stellen en deze behalen.
  • Jouw zelfbewustzijn neemt toe waardoor je meer gemotiveerd bent.
  • De mensen in je omgeving en collega’s op je werk zullen jouw verandering zien en je van positieve feedback voorzien. Dit is performance verbetering.
  • Je bent beter gezelschap voor anderen en voor jezelf. En omdat je je inzichten direct kan toepassen op je werk boek je snel resultaat.

Het duurzame resultaat? Jij komt tot bloei, persoonlijk en ook zakelijk!